2020. április 7. keddHerman
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Őrizetbe vettek egy papagájt Hollandiában

2019. október 03. 11:27, utolsó frissítés: 11:27

A múlt héten vett őrizetbe a holland rendőrség egy papagájt, miután annak tulajdonosát letartóztatták bolti lopásért, a madár pedig szemtanúja volt az incidensnek.

A madárról egy fényképet is közzétettek, ahogyan egy félig elfogyasztott szendvics mellett üldögél a cellában.

View this post on Instagram

Update!!!! Hi, this bird sat on the shoulder of a thief we arrested for shoplifting. As we don 't have a birdcage, this bird had no other place to stay than in the cell. His owner agreed to this. When the owner was released shortly after, the bird accompanied him. The bird has not been questioned and is as far as we know not guilty of any charges 😁👮‍♂️ . . Onlangs hebben wij een verdachte aangehouden voor een winkeldiefstal. Tijdens de aanhouding vonden wij een stiekeme getuige met veren en snavel op de schouder van de verdachte. Tijdens de insluiting op ons bureau kwamen wij er tot onze schrik achter dat wij niet in het bezit zijn van een vogelcel of kooi.... Na goed overleg met de verdachte hebben wij ze samen ingesloten🐦... *en uiteraard goed verzorgd! #puc #dieren #bird #politieutrechtcentrum #politie #utrecht #jailbird

A post shared by Politie Utrecht Centrum (@politieutrechtcentrum) on„Nemrég letartóztattunk egy gyanúsítottat bolti lopásért” – írta az utrechti rendőrség.

„A letartóztatás során egy tollas-csőrös szemtanút is találtunk a gyanúsított vállán” – tették hozzá. Míg a férfit kihallgatták, a madarat elvették tőle, de madárkalitka híján egy üvegfalú ketrecbe zárták. Ebbe a tulajdonos is beleegyezett.

„A gyanúsítottat nemsokkal később elengedtük, és madár is vele tartott. A madarat nem hallgattuk ki, és nem is vádoljuk semmivel” – tették hozzá. (New York Post)

Nyitókép: Instagram Politie Utrecht Centrum

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS