2019. december 8. vasárnapMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Dâmboviţa folyóba zuhant egy autóbusz Bukarestben

2019. augusztus 31. 11:51, utolsó frissítés: 12:05

A Dâmboviţába zuhant szombaton egy autóbusz Bukarestben, miután egy gépkocsival ütközött, egy személy könnyebben megsérült – közli az Agerpress.

A Digi24 megírta, hogy a balesetet az okozhatta, hogy egy személygépkocsi áthajtott a piroson: a bukaresti közszállításhoz tartozó autóbusz sofőrje pedig az összeütközést elkerülendő kitérő manőverbe kezdett. Az ütközést csak részelegesen sikerült elkerülnie, és egyenesen behajtott a Dâmboviţa folyóba.

Az autóbuszban a sofőrön kívül csak egy személy utazott, egyiküknek sem esett baja, a helyszínen lévő tanúk szerint az ablakon keresztül hagyták el az autóbuszt.

A gépkocsi 29 éves utasát kórházba szállították, öntudatánál volt.

A bukaresti közlekedési rendőrség szerint a balesetért a gépkocsi vezetője a felelős, aki áthajtott a piroson.

Gabriel Firea, Bukarest fő polgármestere sajtómegkeresésre az esetet csak annyival kommentálta, hogy ő senkit sem hibáztat, hisz mind tudjuk jól, hogyan közlekedünk - utalt a bukaresti forgalomra, a Mediafax tudósítása szerint. A főpolgármester inkább annak örül, hogy nincs komolyabb sérülés, bár komoly károk következtek. Leginkább azért aggódott, hogy hogyan szedik ki az Otokar típusú autóbuszt a folyóból, amely e Hősök Hídjáról zuhant a folyóba.

(agerpres, Digi24, Mediafax, hírszerk.)
Nyitókép: mediafax

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS