2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Magukból kikelt apácák randalíroztak Vászlóban

2019. július 23. 12:46, utolsó frissítés: 12:51

Nem megszokott látványban lehetett része azoknak, akik vasárnap Vászló utcáin sétálgattak és belefutottak két ortodox apácának öltözött nőbe.

A „măicuțák” ordítozva cipelték maguk után a bőröndjeiket Vaslui megye központjában az autós forgalom közepén, közben pedig „igen hangosan” kommunikáltak egymással. Az esetről egy videofelvétel is készült, amelyen megfigyelhető a két ingerült állapotban lévő nő, amint éppen a helyi rendőrség igazoltatásával igyekeznek megküzdeni:A helyi rendőrség viszont úgy ítélte meg, hogy a két nő nem jelent különösebb veszélyt és nem viselkednek agresszíven sem, ezért útjukra engedték őket.

Forrás: AdevărulForrás: Adevărul


Az Adevărul úgy tudja, hogy az egyik ortodox apáca (vagy legalábbis ortodox apáca ruhát viselő nő) hétfőn (julius 22-én) este a vászlói vasútállomáson a sínekre lökött egy ittas állapotban lévő férfit, akinek egy másik férfi sietett a segítségére, hogy elrántsa onnan.

A lap szerint a két nő a Jászvásárról Barládra tartó vonatot szerette volna elérni, viszont egyelőre még nem teljesen világos, hogy mi okozta a feldúlt állapotukat. Több szemtanú állítása szerint a két nő alkohol befolyása alatt állt. (adevărul )

Nyitókép: adevărul

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS