2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Petíciót indítottak a rajongók, hogy forgassák újra a Trónok harca befejező évadát

2019. május 16. 12:01, utolsó frissítés: 12:16

Ugyan egy rész még hátra van, de az egyértelműen látszik, hogy ebből már nem nagyon tudnak jól kijönni a Trónok harca készítői, így a rajongók petíciót indítottak, hogy forgassák újra a sorozat befejező évadát, kompetensebb forgatókönyv alapján. Az indítványt eddig már több mint 260 ezren írták alá, de gyakorlatilag másodpercenként érkezik egy-egy újabb. Innentől a hírben spoilerek is lesznek az eddigi részekből, szóval csak saját felelősségre olvasd.

Az utolsó csepp a pohárban a rajongók szemében Dany viszonylag váratlan megőrülése, és Királyvár felégetése volt a legutóbbi részben, de a rajongók szerint gyakorlatilag az összes karaktert elcseszte David Benioff and D.B. Weiss. Például Cersei az egész évadban csak nézett (egy ablakon ki vagy a tengerre le).Ahogyan a petíció kezdeményezői fogalmaznak, Benioff és Weiss bebizonyította, hogy siralmasan inkompetens írók, amikor nincsen forrásuk (értsd könyvek), a sorozat pedig egy olyan befejezést érdemelne, aminek van értelme.

Egyébként nem csak a nézők, hanem úgy néz ki a sorozat színészei is eléggé elégedetlenek a befejező évaddal, például a Havas Jont alakító Kit Harington úgy fogalmazott, hogy "kiábrándító". A Cerseit alakító Lena Headey, a Gendryt alakító Joe Dempsie is tett olyan kijelentést, amiben a csalódottságáról beszél, de gyakorlatilag szinte minden szereplőnek voltak olyan utalásai, amiből az elégedetlenségükre lehet következtetni.

Amilyen sikeres sorozatról van szó, még az sem kizárt, hogy megteszi a HBO. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS