2019. október 20. vasárnapVendel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Még egy hétig lehet szavazni a Com'ON Sepsiszentgyörgy kezdeményezéseire

2019. május 13. 18:56, utolsó frissítés: 18:56

Még egy hétig lehet szavazni a Com'ON Sepsiszentgyörgyre benevezett kezdeményezésekre: az április 26-án indult szavazási időszak május 20-án, jövő hétfőn 11:59-kor zárul.

A szavazatot a comonsepsi.ro oldalon lehet leadni (a SZAVAZÁS menüpontnál), majd rákattintva a kezdeményezés leírására és a SZAVAZOK gomb megnyomásával.

A szavazat leadásához Facebook-fiók szükséges. Ha valaki nem rendelkezik még Facebook-felhasználóval, a szavazás időtartama alatt is létrehozhat egyet. A szavazó saját felelősségre nyilatkozatot tesz arról, hogy Sepsiszentgyörgyön él/tanul/dolgozik/onnan származik

Egy személy legfeljebb 10 kezdeményezésre szavazhat. Egy személy egy kezdeményezésre csak egy szavazatot adhat le. Egy már leadott szavazatot nem lehet visszavonni.

A platform kijelzi, hogy hány szavazata maradt még a felhasználónak, illetve hogy a felhasználó már szavazott az adott kezdeményezésre (amennyiben ez a helyzet áll fenn).

A szavazás nyomán az első 30 kezdeményezés egyenként legfeljebb 2500 lejes támogatásban részesül ahhoz, hogy gyakorlatban megvalósuljon.

A Com’ON Sepsiszentgyörgyöt a PONT Csoport bonyolítja le Sepsiszentgyörgy Önkormányzatával partnerségben. Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt. Médiapartnerek: Friss FM, Háromszék, Székely Hírmondó és Székely Kalendárium, We Radio. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS