2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Balls & Dolls nyerte a 26. KMDSZ Diáknapokat

2019. május 13. 09:57, utolsó frissítés: 09:59

Véget ért vasárnap a kolozsvári egyetemisták legnagyobb bulija, a 26. KMDSZ Diáknapok. Az idei kiadás győztes csapata a Balls & Dolls, amely az elmúlt öt évben minden alkalommal a második helyen végzett.A legjobban teljesítő klánnak, amelynek két csapata is dobogós lett, a Happy Fucking Dolls bizonyult. A csapatok szavazása alapján Fair play díjat kapott a BEER-ka, amely mindig fair volt, a szórakozást és a közös játékot tartotta szem előtt a versenyszámok alatt.

A Kolozsvári Magyar Diákszövetségnek a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint több mint 2000 résztvevő 55 csapatba és 18 klánba szerveződve lepte el a várost és vett részt a rendezvényen. Az idei téma Diáknapok around the world volt, ennek megfelelően a programokban is megjelentek különböző kultúrák, valamint az utazás motívuma.

A rendezvény szerdán startolt a Főtéren egy grandiózus megnyitóval és felvonulással. A következő három nap alatt különböző sport bajnokságok, kultúrprogramok, játékok és vetélkedők tartották mozgásban a diáknapozókat.Az utolsó napot egy közös majálisozással zárták a résztvevők, ami alatt lezajlott a gulyásfőző verseny és az Erotic Sow.

Minden éjjel hajnalig tartó buli tartotta pezsgésben a Törökvágást. A színpadon többek közt megfordult a Bagossy Brothers Company és a USNK. Pénteken DJ Shiver a The Diáknapok Showval szórakoztatta a körülbelül 3000 fős közönséget.

A szervezők azt ígérik, hogy jövőben folytatják. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS