2019. október 15. keddTeréz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Antal Timi és a Kicsi Gesztenye Klub is ott lesz a Kolozsvári Majálison

2019. április 25. 13:14, utolsó frissítés: 13:19

Május 4-én tartják a Kolozsvári Majális második kiadását a monostori Colina-parkban. A szervezők igyekeztek ideális családos programot összeállítani. Fellép Antal Timi, a Kicsi Gesztenye Klub és a 4S Street is.

„Úgy gondolom, hogy tavaly jól döntöttünk, mikor a Családi Majálisként ismert rendezvényt elköltöztettük és átneveztük. Mind a név, mind a helyszín változtatás előnyére vált a rendezvénynek, szinte teljesen megtöltöttük a parkot. Idén is változatos programokkal és színpadi előadásokkal készülünk” - mondta Balló Tamás. A majális főszervezője, a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR) elnöke reméli, a Szászfeneshez közelebb eső helyszín több ott lakót vonz majd, szeretnék ugyanis, ha a Szászfenesre kiköltözött családok is eljönnének.

Balló Tamás és Csoma Botond Balló Tamás és Csoma Botond


A szervezők úgy állították össze a programot, hogy a legkisebbektől a szépkorúakig mindenki meg legyen szólítva. Egész napos program lesz az arcfestés, bábkészítés és a cserkészfoglalkozások, de akár György Antóniával is zumbázhatnak az érdeklődők. A kicsik a Ride Effect által szervezett Fun Zone-ban izgalmas tevékenységeket próbálhatnak ki, a lovasbemutató után pedig lovagolhatnak is. Fellép a bánffyhunyadi származású Antal Timi, X-Faktor döntős. Napközben a magyarországi Kicsi Gesztenye Klub fogja szórakoztatni a kicsiket Mini és Max-al közösen, valamint a fiataloknak fog koncertezni a 4S Street együttes. (közlemény)


A részletes programot a KIFOR Facebook oldalán fogják közzétenni. A Kolozsvári Majálisra ingyenes lesz a belépés. Szervező a KIFOR, az esemény támogatója az RMDSZ kolozsvári szervezete.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS