2020. május 31. vasárnapAngéla, Petronella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kidobták a pornógyűjteményét, erre beperelte a szüleit egy amerikai férfi

2019. április 15. 10:48, utolsó frissítés: 10:48

Egy egy Indiana államban élő 40 éves amerikai férfi beperelte a szüleit, mivel azok kidobták a féltve őrzött és eléggé felgyülemlett pornógyűjteményét, amely saját bevallása szerint olyan 29 ezer dollárt érhetett.

A kép csak illusztráció. Forrás: Guardian Fotó: Rosie Hallam/Barcroft MediaA kép csak illusztráció. Forrás: Guardian Fotó: Rosie Hallam/Barcroft Media


A pereskedő férfi 2016-ban a válása után költözött vissza a szüleihez, és tíz hónapon keresztül élt velük. Amikor sikerült újra elköltöznie, akkor átküldette dolgait új otthonába, de 12 doboznyi pornógyűjteménye a szülői házban maradt, azt nem küldték utána a szülei. A nem mindennapi gyűjtemény filmeket és magazinokat is egyaránt tartalmazott és a férfi apja szerint ő inkább szívességet tett a fiának azzal, hogy kidobta ezeket a dolgokat.

A férfi feljelentése után az ügyészség nem volt hajlandó a vádemelésre, ezért most polgári peres eljárás útján próbálja meg elérni, hogy szülei a kidobott gyűjtemény értékének kb. a háromszorosát, azaz 87 ezer dollárt fizessenek ki neki. (Guardian)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS