2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kiszabadult a sárkány által elrabolt sepsiszentgyörgyi nő

2019. április 10. 15:12, utolsó frissítés: 15:12

Csodálatos módon megmenekült a sárkány karmai közül L.M. A 28 éves egyedülálló nő eltűnését múlt szerdán jelentették, éppen akkor, amikor a Szemerja negyed egyik játszóterének homokozójában egy óriási lábnyomot találtak.

Bár arcát és nevét nem vállalta, a rémült nő részletesen beszámolt csaknem hihetetlen kalandjáról. Elmondása szerint egy barlangban ébredt fel, amelyről utólag kiderült, hogy valahol a Rétyi tó partján van úgy, hogy bejárata a víz alatt helyezkedik el.

L.M. nem emlékszik, hogy milyen körülmények között került arra a helyre, úgy véli, eszméletlen állapotban lehetett, és amikor magához tért, hogy „egy füstölgő orrlyukú szörnyeteg” szagolgatta.

Hatalmas állat, ebben a teremben el sem férne, akkora a szeme, mint a fél fejem, a fogai, mint a tenyerem, olyan talpai vannak, mint az én testem – sorolta megfigyeléseit a még mindig rémült L.M.

A hölgy úgy véli, a sárkány azért nem ette meg, mert „már tíz éve nem szűz”. Azt mondja: a barlang falán, a félhomályban, „olyanszerű betűkkel” mint a sepsiszentgyörgyi Főtéren „írt mindenféléket”, és egy 52-es szám is kivehető volt.

Miután halottnak tetette magát, a sárkány magára hagyta. Ezt a lehetőséget használta ki, kimászott a barlangból, kigázolt a partra és megállás nélkül futott hazáig. Arra még volt ideje, hogy a barlang szájából elhozott egy tárgyat, amiről – a folyamatban lévő kivizsgálásra hivatkozva – nem közöltek részleteket.

A sárkány egyébként a múlt héten személyesen is tiszteletét tette a székelyföldi városban, jelenleg körözés alatt áll.(közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS