2020. január 22. szerdaVince, Artúr
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy iași-i rendőr a 112-es számot használva kérte meg a szintén rendőr barátnője kezét

2019. március 21. 18:16, utolsó frissítés: 18:21

Egy Iași megyei rendőr megkérte a szerelme kezét, miután azzal verte át, hogy egy speciális bevetésre hívta. A helyszínen a fiatal nőt szerelmes üzenettel és egy nagy csokor rózsával üdvözölte - adta hírül az Adevărul.

A vőlegény a Iași Megyei Rendőr-felügyelőségen belül működő különleges bevetési egység (SAS) tagja. Az általa rendezett romantikus jelenetben több rendőr is részt vett. A fiatalember a kollégáival találta ki az egyedi lánykérést.

A lány, akinek megkérték a kezét, a iași-i rendőrség 6-os rendőrörsén dolgozik. A lánykérést egy, a rendőröknek szentelt Facebook-oldalon tették közzé.

A rendőrnőt a 112-es segélyhívószámon bevetésre hívták Iași központjába. A helyszínen meglepetésére megkérték a kezét. A lány azonnal igent mondott - számoltak be a Rendőröknek van humoruk (Poliţiştii au umor) Facebook-oldalon.

Fotó: AdevărulFotó: Adevărul


Néhány órával a lánykérést követően a helyszínen készült képeket letörölték az említett Facebook-oldalról.

A Rendőröknek van humora oldal adminisztrátorai elmagyarázták, hogy a SAS rendőrének kérésére törölték a bejegyzést, ugyanis az egy sor negatív reakciót váltott ki többek között azért, mert a segélyhívószámot önérdekből hívták.

“Úgy tűnik, nem vagyunk felkészülve, mint nemzet arra, hogy ilyet lássunk. Szeretünk másokat nézni, de amikor ránk kerül a sor, káromkodunk. Vagy kezdődik a sárdobálás. Tudjátok meg, hogy más országokban ez gyakran megtörténik, és senki sem dobálózik nyomorúságokkal az online térben. Szeretjük, ha látjuk, hogy a rendőrség egyenruhában táncol, de nem nálunk. Szeretjük, ha látjuk a rendőröket, akik szolgálati idő alatt fociznak, de nem nálunk”

Az Adevărul megkereste a Iași Megyei Rendőr-felügyelőség képviselőit, akik elmondták, hogy a képeken szereplő rendőrök szolgálati időben voltak. (hírszerk.)

Nyitókép: Adevărul.ro

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS