2019. május 24. péntekEszter, Eliza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mindjárt itt a Valentin-nap. Nevezz el egy ausztrál állatkerti kígyót az exedről

2019. február 06. 10:16, utolsó frissítés: 10:16

Igen szokatlan versenyt hirdetett egy ausztrál állatkert, amelynek a fődíja, hogy Valentin-napra elnevezheted az exedről az állatkert egyik kígyóját, írja a Mashable cikkére hivatkozva az Index.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Name a snake after your ex this Valentine's Day! 🐍 Is your ex a snake? If so, now is your opportunity to cement their ‘snaky status’ by naming a brown snake (one of the world’s most venomous snakes) after them at WILD LIFE Sydney Zoo! To enter, simply head to the link in our bio and tell us why your ex deserves to have a snake named after them along with a $1 donation to the @wildlifeconservationfund 💚💚💚💚💚 Competition entries close 13 Feb 2019 #wildlifesydneyzoo #snake #valentinesday #vday #snakystatus #competition #seeaustralia #darlingharbour

WILD LIFE Sydney Zoo (@wildlifesydneyzoo) által megosztott bejegyzés,A versenyen úgy lehet részt venni, hogy leírod, miért pont a te exbarátod/exbarátnőd érdemli meg leginkább azt, hogy egy kígyóhoz hasonlítsák. A versenynek nevezési díja is van, amit ausztrál vadállatok őrzésére költenek majd.

A versenyre egyébként itt lehet jelentkezni, de a jelentkezés igényel némi angol nyelvtudást, valamint szükség van olyan VISA vagy MasterCard bankkártyára is, amellyel lehet utalni ausztrál bankszámlára. Még ha ezeket a nehézségeket le is küzdötted, akkor is még egyszer jól gondold meg, hogy érdemes-e egy ártatlan hüllőnek élete végéig az exed nevét viselnie? (Index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS