2019. május 20. hétfőBernát, Felícia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elpusztult Boo, a világ plüsskutyája

2019. január 20. 11:33, utolsó frissítés: 11:36

12 éves korában szombaton elpusztult Boo, a világ plüsskutyája, a világ egyik legnépszerűbb közösségi állata. Gazdája szerint a kutyus azóta küzdött szívproblémákkal, hogy 2017-ben elpusztult Buddy, a társa/barátja - írja a BBC.

BooBoo


"Úgy gondoljuk, hogy szó szerint megszakadt, amikor itt hagyott minket Buddy" - írta gazdája az elpusztulását bejelentő Facebook-bejegyzésben. A két állat 11 éven keresztül élt együtt, mielőtt 2017 szeptemberében 14 éves korában Buddy elpusztult. Boot amerikai idő szerint szombat hajnalban álmában érte a halál.

A pomerániai törpespiccnek 17 millió követője is volt (jelenleg 16,6 millió van), szerepelt televíziós műsorokban, könyv is jelent meg róla. A Buddyval közös Instagram oldalát pedig 582 ezren követik.

Buddy és BooBuddy és Boo


Az eb 2006-ban született, és egy véletlennek köszönhetőn lett 2010 októberében a közösségi média által felkapott kutya, annak egy sztárja, történt ugyanis, hogy a pomerániai törpespiccekre egyáltalán nem jellemző módon megnyírták, mert annyira össze volt csomósodva a szőre, hogy nem lehetett kifésülni. Innen kapta a jellegzetes plüssállat formáját. Gyakran fényképezkedett hírességekkel, Khloé Kardashian például világ legcukibb állatának nevezte.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS