2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy közönséges tojáson pörög most az egész internet

2019. január 14. 15:32, utolsó frissítés: 17:48

Történt valami egészen különös január 4-én: egy ismeretlen felhasználó kiposztolt az Instagramra egy tojást, azzal a felhívással a felhasználókhoz, szívecskézzék a bejegyzést, hogy ez legyen a közösségi oldal leglájkoltabb posztja, megelőzve az addigi csúcstartó Kylie Jenner tavaly februári megosztását, amelyben a lánya születéséről számolt be. Január 4-én Kylie Jenner posztjának 18 millió szívecskéje/lájkja volt. Most ott tartunk, hogy a World Record Egg nevű felhasználónak van egy posztja, amelyet eddig 27,8 millió lájkot gyűjtött össze, illetve úgy van már 2,8 millió követője, hogy gyakorlatilag szinte semmit nem csinált. Legalábbis még nem, mert hétfőre virradó éjszaka a titokzatos felhasználó már arról írt, hogy nem ért ezzel véget a történet, lesz még folytatása. Lehet, hogy egy csibe?

View this post on Instagram

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌 #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

A post shared by EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) onÉs ez a hétköznapi, minden szempontból teljesen átlagos tojás (mármint a képe, természetesen) eközben egy kicsit önálló életre is kelt (na nem úgy!), azóta gyakorlatilag minden valamire való újság megírta, kezdve mondjuk a The New York Times-szal, mint az Instagramm leglájkoltabb posztját, egészen a BBC-ig, azzal a felütéssel, hogy legyőzték Kylie Jenner leglájkoltabb posztját. De a következőkben is van cikk róla: Cosmopolitan, The Verge, Time. A magyarok közül például az Index számolt már be az esetről. Sőt, Kylie Jenner is reagált a posztra, széttört egy tojást az aszfalton, ezzel nyilván még meg is dobta a lájkok számát.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) onAz internet népét sem hagyta teljesen hidegen a tojás története, született már néhány poszt, és valószínűleg még fog is. Már Twitteren is van World Record Egg nevű felhasználó (valószínűleg semmi köze az Instagrammos felhasználóhoz, egyszerűen szeretné valaki meglovagolni az interneten vasárnap óta végigvonuló tojáshullámot). Ott a 5,3 milliós retweet (tovább twittelés, megosztás) megdöntésére gyúrnak.

View this post on Instagram

#liketheegg #egg #hoax

A post shared by By All Memes (@byallmemmes) onView this post on Instagram

#dankmemes #memes #meme #funny #dank #lol #fortnite #funnymemes #memesdaily #dankmeme #follow #lmao #edgymemes #anime #cringe #like #edgy #comedy #offensivememes #love #offensive #worldrecordegg #fun #humor #art #sad #dog #instagram #f #egg

A post shared by J & T (@bs.skitz) on

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS