2019. április 22. hétfőCsilla, Noémi
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Segítséget kér Dombi Márta családja, hogy ismét járni tudjon

2018. december 30. 12:25, utolsó frissítés: 12:25

Dombi Márta fiatal és aktív édesanya, aki deréktól lefele lebénult egy sportbaleset következtében. A család nem adta fel a reményt és a Facebook közösségi oldalon is kampányt indítottak, amelyben segítséget kérnek Márta kezeléséhez, hogy ismét járni tudjon.

Dombi Márta és családjaDombi Márta és családja


A marosvásárhelyi rádió egy németországi kórházban érte el Carsteanu-Dombi Andrást, Márta férjét. A vele készült beszélgetést itt hallgathatják meg.

A Facebookos adománygyűjtő oldaluk itt érhető el, ahol további információkat is találnak. Innen idézünk mi is:

Mártának sikerült felgyógyulnia az életveszélyes sérüléseiből. Sajnos a gerincére mért hatalmas ütés deréktől lefelé bénultan hagyta. Hirtelen egy személyből, aki 113 kilométert tudott egyszerre úszni, kerékpározni és futni, olyan ember lett, akinek kihívást jelent az ülés, öltözködés, vagy zuhanyzás.

Van remény, de sajnos nem fedezi a biztosító, nagyon drága és messze áll családunk költségvetésétől. A legújabb kutatások szerint a hátgerincbe egy microchip ültethető be, mely áthidalja a sérült részt és segít az ingerek továbbításában, lehetőséget adva a későbbi akaratlagos impulzusátvitelre is.

Ennél a résznél van szükségünk a segítségedre.

Mártának a segítségedre van szüksége, hogy újból álljon, járjon és fusson. Hogy újból sétálhasson a lányunkkal. Hogy befejezze a leghosszabb Ironmant, amit ember valaha elkezdett.

Minden támogatást szívből köszönünk!

Paypal: marta.dombi@yahoo.com
Euro: MARTA CARSTEANU-DOMBI DE57700202700015034503
RON: CARSTEANU DOMBI ANDRAS RO32UGBI0000522008328RON

(marosvásárhelyi rádió/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS