2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szemműtétéhez kér segítséget Cosmin Adrian Moise

2018. december 12. 13:47, utolsó frissítés: 13:48

Anyagi segítségre volna szüksége a vakon született Cosmin Adrian Moisenak, hogy az Egyesült Királyságban meg tudják műteni a bal szemét, amely részben (10 %) visszaadhatná a látását.

Cosminnak 5464 angol fontra lenne szüksége, hogy március elejéig (amikor az Egyesült Királyság kilép az EU-ból) ezért az összegért elvégezzék rajta a szemműtétet, ugyanis ezután a műtét költségei már 12 ezer angol fontra emelkedhetnek.

Cosmin veleszületett szürke hályoggal jött világra, mivel édesanyja terhesség közben hepatitis A-val fertőződött meg, ami megtámadta a szemét. Elmondása szerint, mivel cukorbeteg, a műtétnek lehetnek szövődményei, de az orvosok optimisták és 90%-os esélyt látnak a sikeres műtétre.

Amennyiben a műtét sikerül, Cosmin képes lesz két méteres távolságra is ellátni, valamint felismeri majd az emberek arcát és fotókat, filmeket is nézhet.

Cosmin állítása szerint betegsége ellenére már sikeresen lediplomázott társadalomtudományokból, gyógymasszázs-képesítést szerzett és számos kutatási és szociális projektben vett részt.

Cosminon 2009-ben már végrehajtottak egy műtétet, amelynek köszönhetően 1 méter távolságra volt képes ellátni, azonban az idő múlásával látása egyre csak romlott, jelenleg csupán fényeket és árnyakat lát.

Támogatásodat az alábbi számlaszámokon teheted meg:

RON: RO13BTRLRONCRT0478168101
Banca Transilvania
Cosmin Adrian Moise

EUR: RO60BTRLEURCRT0478168101
SWIFT: BTRLRO22
Banca Transilvania
Cosmin Adrian Moise

PAYPAL: cosmin.adrian.moise@gmail.com

További részletek ITT. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS