2019. június 27. csütörtökLászló
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az új generációs márkák építésével foglalkozik a Kreatív Kolozsvár 4. évada

2018. november 19. 15:08, utolsó frissítés: 15:17

Az új generációs márkák építésével foglalkozó minikonferenciával startol el november 23-án és 24-én a Kreatív Kolozsvár 4. évada.

A kétnapos rendezvénysorozat a Kolozsvári Állami Magyar Színházzal együttműködésben kerül megszervezésre: a színház egy előadást készít elő a digitális bennszülött/digitális remete témakörében, és ehhez tudásanyagot gyűjt, a résztvevők pedig megtanulják, hogyan kell termékeikkel a fiatal generációkat megszólítani, hiszen minden új generáció új típusú szolgáltatásokat igényel.

November 23-án, pénteken 18 órától a K+ Közösségi Térbe (Unió/Memorandumului u. 3.) Kreatív Kolozsvár estre várják az érdeklődőket, ahol Bernschütz Mária generációkutató és Trunk Tamás DABLTY influencer fognak beszélni.

Bernschütz Mária előadásában a Z generáció médiahasználati szokásait mutatja be, majd kitér kutatási eredményeire, amelyek a generáció pénzkezelési szokásairól, illetve munkavállalói hozzáállásukról alkot képet.A fiatal vállalkozók cégei és márkái kéz a kézben nőnek fel az új generációval. Gyorsaságukkal és rugalmasságukkal ők a jövő esélyesei. Ehhez nem elég pusztán az influencerek és a közösségi média nyújtotta lehetőségek bevetése, ismerni és érteni kell az új generáció gondolkodásmódját. Trunk Tomi DABLTY erről, közösségimédia-szerepléseiről és saját gyakorlati tapasztalatairól mesél.November 24-én, szombaton 10 órától az Interferenciák Színházi Fesztivál keretében a Tranzit házban kerül sor két vitaindító előadásra és egy kerekasztal-beszélgetésre, amelyek témája a generációs sajátosságok a XXI. században.

„Ma összesen hat generáció él egymás mellett, ebből négy munkavállalói státuszban. Fontos kielemezni és megérteni e hat generációt, hiszen teljesen eltérőek pl. a médiahasználati és pénzkezelési szokásaik vagy a motivációs mechanizmusaik” - írják a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A belépés mindkét alkalomra ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek a konferencia Facebook-eseményénél. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS