2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy kutatás szerint egyre többet fogunk autóban szexelni

2018. november 14. 13:26, utolsó frissítés: 13:26

Az önvezető autó elterjedésével egyre többet fogunk az autóban szexelni - állapította meg egy új kutatás, amelyet marketwatch.com ismertet. A kutatók azt próbálták meg előre vetíteni, hogy az önvezető autók miképpen módosítják majd az életünket.

Brit kutatók - egyáltalán nem meglepő módon - arra jutottak, hogyha egy robotok vezette autók normálissá/bevetté válnak, akkor az emberek nagyobb valószínűséggel esznek, alszanak, etyepetyélnek majd az autóban, mint manapság.

"Az emberek aludni fognak az autójukban, ami majd befolyásolja az út menti szállodákat. És az emberek valószínűleg enni is fognak az autójukban, úgy funkcionálnak mint egy kabinos étterem" - mondta Scott Cohen, a kutatás vezetője, majd tovább érvelt.

"Elgondolkodtunk azon, hogy az alvás mellett, milyen más dolgokat tesznek majd az emberek az autóban, ha felszabadulnak a vezetés alól. És azt láttuk, hogy már elég rég együtt jár az autó és a szex, minden coming-of-age (felnövési/tini) filmben is megjelenik. Nem nagy felfedezés" - részletezte Cohen, aki az angliai University of Surrey vendéglátással és turizmussal foglalkozó iskolájának a kutatója.

A kutatás szerint ugyanakkor az önvezető autók elterjedése olyan területeket is fognak érinteni, mint a prostitúció, megváltoztatják annak helyét, úgymond kerékre teszik.

A cikk szerint az amerikaiak 60 százaléka már szexelt autóban. Korábban azt írtuk, hogy az önvezető autók elterjedése az elektromos autók térnyerésétől kevéssel lemaradva már 2020-2030 között megtörténhet. A mostani jelentés is úgy jósolja, hogy már 2040-re széles körben elterjedt lesz az autós szex.

Te már szexeltél autóban?(marketwatch.com)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS