2019. április 20. szombatTivadar
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kolozsváron mutatja be először új ruhakollekcióit a Delikates

2018. október 26. 18:16, utolsó frissítés: 18:32

A csíkszeredai Delikates Couture divatcég szombaton, október 27-én a kolozsvári ZAIN – Design Expressions keretében mutatja be először a Nemora menyasszonyi, illetve alkalmi ruha kollekcióit. Az eseményen az érdeklődőknek lehetősége nyílik ruhákat próbálni és beszélgetni a tervezőkkel.Egy napig a divatműhely teljesen leköltözik Kolozsvárra, a ZAIN – Design Expressions keretében, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a dizájn fontosságára a mindennapi életünkben, legyen az műépítészet, grafikus dizájn, textilművészet, városi tervezés vagy épp hibrid dizájn. Ennek keretében a hazai ruhatervezés iránt érdeklődők az Inocențiu Micu Klein utca 5. szám alatt találkozhatnak a Delikates Couture tervezőivel, délelőtt 10 órától este 7 óráig.

A Delikates Couture divatműhelyt Csíkszeredában alapították Szász Emőke és György Eszter ruhatervezők, akiknek álma olyan ruhák létrehozása, amelyek egyfelől követik a nemzetközi trendeket, ugyanakkor összhangban vannak a viselővel.Az új Nemora kollekciókban főszerepet kap a sokoldalúság: az érdeklődök mind a menyasszonyi ruhák, mind pedig az alkalmi ruhák esetében többféle stílus, hossz, anyag, illetve árnyalat közül válogathatnak, felsőrészeket társíthatnak kedvükre különféle szoknyákkal annak érdekében, hogy megtalálják azt a ruhát, ami a legtökéletesebben tükrözi az egyéniségüket. A látogatók mindkét kollekció darabjait megtekinthetik és felpróbálhatják a szombati eseményen – a menyasszonyi ruha próbáláshoz előzetes foglalás szükséges –, illetve alkalmuk nyílik arra, hogy szóba elegyedjenek a tervezőkkel, írja a Delikates Couture szerkesztőségünkbe eljuttatott közleménye.

A rendezvényről, a tervezőkről és a Delikates Couture-ről a Facebookon és az Instagramon tudhatsz meg többet. (közlemény)

Made in Erdély videónk a Delikates-ről:

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS