2019. szeptember 17. keddZsófia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

355 ezer fesztiválozója volt idén az Untoldnak

2018. augusztus 06. 16:18, utolsó frissítés: 16:19

Csütörtöktől vasárnapig összesen több mint 355 ezer látogatója volt a Kolozsvár központjában tartott Untold fesztiválnak, amit a szervezők előszeretettel neveznek Délkelet-Európa legnagyobb ilyen jellegű rendezvényének, és ennek a szellemében írják a közleményeiket is.

A szervezők hivatalos közlése szerint első nap 84 ezer ember látogatott ki a fesztiválra, valószínűleg a Romániában először fellépő The Chainsmokers showjára voltak a legtöbben kíváncsiak, de Parov Stelar koncertje is érdekelte az embereket.

Parov Stelar rajongóit az eső sem állította megParov Stelar rajongóit az eső sem állította meg"Miután bejelentették a fesztivál lineupját, tízezer üzenetet kaptunk az itteni rajongóinktól. Nem hittük el, hogy milyen sokan várnak itt, és biztosítjuk őket, hogy mihamarabb visszatérünk" - mondták állítólag a The Chainsmokers tagjai.

The Chainsmokers alatt nagyon izzott az közönségThe Chainsmokers alatt nagyon izzott az közönség

Andrew TaggartAndrew Taggart


A második nap 89 ezer ember töltötte meg a Kolozsvár Arénát és a környékét, a legnagyobb fellépőnek Kygo, Jason Derulo és Tiësto számított. A legtöbb nézőt természetesen szombat hozta, mint általában minden fesztiválon, a The Prodigy és Steve Aoki fellépése 92 ezer embert vonzott a fesztiválra.

A fesztiválon nem fogják vissza magukatA fesztiválon nem fogják vissza magukat

Az idei színpadAz idei színpad

Kygo osztja az áldástKygo osztja az áldást

Keith FlintKeith Flint


"Az Untold megváltoztatta az életemet. Úgy esett tavaly, mintha dézsából öntötték volna, reggel 7 óra volt már, és a közönség még mindig nem ment haza. Akkor megértettem, hogy mit jelent, ha egy román azt mondja Cake me! Lenyűgöző! Nagyszerű, ami Kolozsváron történik. Varázslat" - idézi a szervezők közleménye nem kevés túlzással Steve Aokit.

Steve Aoki fellépésén a közönségSteve Aoki fellépésén a közönségAz utolsó nap egy igazi gigasztár együttest és a fesztivál kedvenc előadóját hozta a résztvevőknek, a Black Eyed Peas és az Armin van Buuren show-jára összesen 90 ezer ember látogatott el.

"Elképesztő, hogy mi történt itt. Felmentünk a színpadra és azonnal éreztük a rajongók a melegségét és pozitív energiáját. Visszatérünk az Egyesült Államokba, az Egyesült Királyságba és bárhová, ahová megyünk a világba, és az Untold fesztiválról és Romániáról fogunk mesélni" - nyilatkozták a szervezők közleménye szerint a Black Eyed Peas tagjai.

Armin hétfő reggel 9 körül a rajongói karjaibanArmin hétfő reggel 9 körül a rajongói karjaiban


Az Untold idén is egy rekordhosszúságú Armin-fellépéssel ért véget hétfő reggel 9 óra magasságában (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS