2019. szeptember 17. keddZsófia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ezt kell tenned, ha továbbra sem szeretnél lemaradni a Transindex cikkeiről

2018. február 19. 15:01, utolsó frissítés: 15:05

Egyre kevesebb hírt, cikket és egyre több személyes tartalmat fog mutatni a jövőben a Facebook a hírfolyamokban. A Facebook által bevezetésre kerülő változtatások miatt kevesebb Transindex cikk fog hozzád eljutni, ami egyikünknek sem lesz jó.

Ha továbbra is biztosan meg szeretnéd kapni a Transindex friss írásait a Facebook-faladon is, akkor a következőket kell megtenned: a belépési oldalon a jobb felső sarokban levő legördülő menüből a Hírfolyam-beállításokra (News Feed Preferences) kell kattintani, majd azon belül Az elsőként megjelenők beállítása (Prioritize who to see first) linkre, végül pedig meg kell keresni a Transindex oldal ikonját és a Kész (Done) gombbal befejezni a beállítást.

Itt lehet beállítani a kívánt oldalakatItt lehet beállítani a kívánt oldalakat

És ilyen, amikor bekerültÉs ilyen, amikor bekerült


Egy másik lehetőség az, hogy megkeresitek a Transindex Facebook-oldalát, majd a borítókép alatt a Követed (Following) gombra kell kattintani, és ott pedig kipipálni a Megjelenítés elsőként (See First) opciót.

A követésnél is beállíthatodA követésnél is beállíthatod


Ezzel kész is, bebiztosítottad magad, és minket is, hogy ezentúl is eljuttathassuk hozzád a friss információkat. Köszönjük, hogy minket olvasol!
(szerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS