2020. január 24. péntekTimót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újabb kedvezményes árú bérleteket dob piacra az Untold

2017. december 12. 11:04, utolsó frissítés: 11:04

Kedden 14 órától kezdődik a 2018-as Untold Fesztivál bérleteinek harmadik értékesítési köre. A fesztiválozni vágyók január 15-ig 499 lejes (plusz adók) áron vásárolhatnak bérletet maguknak. A VIP szektorba szóló bérleteket 1 100 lejes áron lehet váltani.

Az Untold eddig két értékesítési fordulót tartott a jövő év agusztusában tartandó fesztiválra, akkor összesen 28 ezer bérletet adtak el kedvezményes áron.

Az Untold közleménye szerint akik már regisztráltak a fesztivál oldalán, 14 óra után kapnak majd egy linket e-mailen, ahonnan meg tudják vásárolni a fesztiválbérleteiket. Azon személyek, akik nem regisztráltak, megvásárolhatják a bérleteiket az untold.com weboldalon, valamint az enterix.ro jegyértékesítési portálon.

A bérletek végső értéke el fogja érni a 650 lejt (plusz adók). A közlemény szerint az Untold szervezői már februártól ezen az áron fogják értékesíteni a fesztiválbérleteket. A közlemény arra is kitér, hogy a fesztiválozók leghamarabb januárban kapnak információkat a szálláslehetőségekről. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS