2019. május 24. péntekEszter, Eliza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ki keresi a legtöbbet a brit showbizniszben?

2017. október 31. 17:20, utolsó frissítés: 17:20

Daily Mail összeállított egy listát arról, hogy ki keresi a legtöbb pénzt a Nagy-Britanniai Showbizniszben.

Mi átlagemberek, átlagfizetésekkel meghökkenünk amikor megtudjuk, hogy néhány brit művész annyit keres egy évben, amennyit saját magunk talán életünk során sem foguk tudni soha megkeresni.

Lassan azért mindannyian lenyeljük ezt a gombócot és elfogadjuk, hogy hát ez így van és hát egy népszerű művésznek normális, hogy sokkal több a fizetése mint nekünk.

Na de vajon mit érzünk akkor amikor rájövünk, hogy egy átlag ember 10 vagy 20 év leforgása alatt sem kereshet annyit, mint a Daily Mailes listán szereplők többsége egy nap alatt?

A híres énekesnő Adele a tavalyi év során naponta 190 000 dollárt vághatott zsebre és ezzel a Daily Mailes lista élére került.

Őt követi a legendás énekes Elton Jhon aki a tavalyi év során naponta 165.000 dollárral lett gazdagabb.

A dobogó harmadik helyére a brit popzene üdvöskéje Ed Sheeran szorult, aki a Forbes magazin állítása szerint kereken 100 000 dollárral lett gazdagabb 2016 minden egyes napján.

Na de még mielőtt elkezdenénk nagyon irigykedni el kell mondanunk, hogy nem mindenhol ennyire rózsás a helyzet, ugyanis a lista vége fele találjuk James Corden, brit színész és műsorvezető nevét aki kénytelen kicsit szűkebbre szorítani a nadrágszíjat, hiszen ő naponta csak 7000 dollárt keres.
( digi24.ro )

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS