2019. október 20. vasárnapVendel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Székely fiatalok mutatkoztak be a magyar korosztályos labdarúgó-válogatottban

2017. szeptember 13. 17:45, utolsó frissítés: 17:50

A Székelyföld Labdarúgó Akadémia két játékosa, Casiadi Soma és Botorok János is tétmérkőzésen mutatkozott be a magyar U16-os válogatottban - írja az Futball Klub Csíkszereda közleményében.

A 2002-es születésű játékosokból álló korosztályos magyar labdarúgó-válogatott a belgákat fogadta az MLSZ edzőközpontjában, Telkiben. A kiegyenlített, színvonalas mérkőzésen Magyarország 1-1-es döntetlent játszott Belgiummal. Ezen a találkozón mutatkozott be Casiadi Soma és Botorok János is, mindkettőjüket az 57. percben cserélték be Preisinger Sándor szövetségi kapitány.

Fotó: mlsz.huFotó: mlsz.hu


“Taktikailag és szervezettségben is felvettük a versenyt a belgákkal, a második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset. Örülök, hogy a cseréink is minőséget tudtak hozni a játékba, sőt, még javulni is tudtunk. Jó erőfelmérő volt a találkozó, elsősorban védekezésben fejlődtünk a korábbi meccseinkhez képest, a helyzetkihasználáson és fizikálisan viszont még van javítanivaló” - nyilatkozta a mérkőzés után a kapitány az mlsz.hu-nak.

A Székelyföld Labdarúgó Akadémia a magyar korosztályos válogatottakban akadémiánkról mostanáig tétmeccsen csak Kovács Dániel mutatkozott be. (fkcsikszereda.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS