2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az Untold teljes mértékben állja a Sétatéren okozott károk javítási költségeit

2017. augusztus 14. 09:47, utolsó frissítés: 10:15

Az Untold fesztivál szervezői egy közleményben bejelentették, hogy teljes mértékben állni fogják a Sétatéren visszaállítási költségeit, amelyek 300 000 lejre rúgnak.

A közlemény szerint a szervezők elvégzik a talajminőség javítását, a szükséges újraültetéseket, az útburkolat-, a padok-, az ereszcsatorna-, a villanyoszlopok- és a szemeteskosarak cseréjét, valamint be fogják tömni a keletkezett gödröket.

A munkálatok nem csak a Sétatérre, hanem a sportszálloda melletti zöldövezetre is ki fognak térni, hiszen ezt is magába foglalta a fesztiválterület. A szervezők közleménye megemlíti, hogy nem csak a fesztiválozók miatt erodálódott a terület, hanem a szokatlanul nagy kánikula miatt is.

A szükséges munkálatokat a RADP városi vállalat fogja elvégezni augusztus 16 és szeptember 15 között.

A fesztivál közleménye arra is kitér, hogy a jövőben az Untold bele fog fektetni a Sétatér megszépítésébe és fejlesztésébe is, hogy ezáltal Románia egyik legszebb zöldövezeté jöjjön itt létre.

A fesztivált augusztus 3-6 között rendezték, összességében 330 000 fő fordult meg rajta a négy nap alatt, és több mint 200 zenész koncertje volt hallható. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS