2020. január 27. hétfőAngelika
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elmaradt esküvője helyett hajléktalanokat hívott vacsorázni egy menyasszony

2017. július 17. 16:39, utolsó frissítés: 16:39

Hajléktalanoknak szervezett partit meghiúsult esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

Sarah Cummins az Indianapolis Star napilapnak elmesélte, hogy egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna. A szakítás okairól és a füstbement lagziról a nő nem árult el részleteket, de azt elmondta, hogy a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza. Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt sajnálta volna kidobni, felvette a kapcsolatot a hajléktalanokról gondoskodó szervezetekkel.

A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta. "Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más" - mondta.

Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénéi is segítettek a menyasszonynak a rendezvény lebonyolításában. Az elegáns környezethez illő ruhákat és öltönyöket helyi üzletek és helybeli lakosok adományozták a vendégeknek, akik az esküvői tortát is elfogyasztották.

A 25 éves gyógyszerészhallgató azt is elmesélte, hogy az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, mert ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS