2019. október 17. csütörtökHedvig
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bentlakási helyeket biztosít a BBTE az egyetemi felvételi idejére

2017. július 10. 14:38, utolsó frissítés: 14:38

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem a felvételire jelentkező diákok számára 440 szálláshelyet biztosít a Hașdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben lévő egyetemi bentlakásokban.

A szálláshelyet 2017. július 12. és július 31. között lehet igénybe venni (5 ágyas szobákban) 25 lej/ágy/éjszaka szállásdíj ellenében, a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályának küldött kérvény alapján. (Az egyetem által biztosított szállásokat azok igényelhetik, akik Kolozsváron vagy a Kolozsvártól legtöbb 20 km-re eső körzetben nem rendelkeznek állandó lakhellyel.)

A felvételire jelentkező diákoknak lehetőségük lesz arra, hogy szüleikkel együtt lakhassanak az egyetemi szálláshelyen, amelynek díját ki lehet fizetni készpénzben a IV. számú bentlakás adminisztratív osztályán, valamint banki átutalási megbízással, az alábbi adatok alapján: Universitatea Babeș-Bolyai, str. M. Kogalniceanu, nr, 1, județul Cluj, cod fiscal 4305849, cont IBAN RO59TREZ21620F331400XXXX Trezoreria Cluj.

A szálláshely igényléshez egy kérvényre és a személyazonossági igazolvány fénymásolatára van szükség, amelyeket a social@ubbcluj.ro e-mail címére kell elküldeni vagy személyesen leadni a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályán (Kolozsvár, str. I.C. Brătianu/ Király utca 14.), a szállásigénylés időpontját megelőző legkevesebb 3 nappal.

Részletek itt. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS