2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy éve játszunk! – jótékonysági kortárs művészeti aukció és Müller Péter Sziámi AndFriends-koncert

2017. június 27. 15:59, utolsó frissítés: 15:59

Az Én is szeretnék játszani! projekt 2016 tavaszán indult. Születésnapi rendezvénysorozatukat székházavató játszótérrel kezdték, majd Együtt vagy külön? címmel minikonferenciát szerveztek a fogyatékkal élők nevelésének kérdéseiről. Az egyéves ünnep záróeseménye a július 8-ai jótékonysági aukció és koncert.

PROGRAM

július 8., szombat
19.00–20.00: Jótékonysági kortárs művészeti aukció
20.00: Müller Péter Sziámi AndFriends koncertje
(helyszín: Kolozsvári Rádió, Donát út 160.)

Társszervező: Kolozsvári Rádió.
Kiemelt partner: Babeș–Bolyai Tudományegyetem.
A jótékonysági kortárs művészeti aukció szakmai partnere a Quadro Galéria.

Jótékonysági kortárs művészeti aukció

Az elmúlt időszakban több helyi képzőművész is felajánlotta a munkáját a projekt számára. Ezek a felajánlások indították el a jótékonysági aukció gondolatát; és a munkájukat korábban felajánlott alkotókon kívül további művészeket szólítottak meg, akik szintén pozitívan reagáltak a megkeresésre.

Az aukció bevételéből a projekt székházában szeretnének berendezni egy konyhát, ahol a fogyatékkal élők lehetőséget kaphatnának a szakácskodásra – elindítva ezzel a projekt Én is szeretnék dolgozni! támogatói programját.

Müller Péter Sziámi AndFriends koncertje

Az Én is szeretnék játszani! projekt keretén belül Müller Péter Sziámival tavaly, a Baltazár Színház kolozsvári vendégszereplésén, a Graffaló című előadásban lehetett találkozni. Idén, az egyéves születésnap záróeseményén a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar koncertezik. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS