2020. január 27. hétfőAngelika
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Háromezer férőhelyes kempinggel várja a fesztiválozókat az UNTOLD

2017. június 08. 19:41, utolsó frissítés: 19:41

55 nappal a fesztivál kezdete előtt az UNTOLD szervezői megnyitották a kempingekjegyek értékesítését. A fesztiválozni vágyóknak a szervezők két lehetőséget kínálnak: az egyik az UNTOLD Kemping, amelynek idén a Transilvania Sportbázis ad helyet, a másik pedig a kolozsvári bentlakások nyújtotta lehetőség. Nem csak sátorhelyek válthatók a Fesztivál idejére, hanem luxus házikók is az érdeklődök rendelkezésére állnak.

A 3 ezer férőhelyes kemping mindössze 20 perc sétára helyezkedik el a Fesztivál területétől. A kempinget éjjel-nappal őrizni fogják, és a sátrazók számára biztosítanak tusolófülkéket, wc-ket, étkezési lehetőséget, töltőállomásokat, pénzfeltöltő pontokat, bevásárlóközpontot, orvosi ellátást, parkolóhelyeket, illetve nappali programokat.

Több mint 1 300 hely az egyetemi bentlakásokban

Az UNTOLD Campusban a fesztiválozók négy ágyas szobákban foglalhatnak helyet, a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem és a Kolozsvári Műszaki Egyetem bentlakásaiban. A bentlakásokban folyamatosan őrök figyelnek a rendre, és éjjel-nappal működő recepciót biztosítanak az ottlakóknak. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS