2020. január 24. péntekTimót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Graffitizni hívja a híd alá a fiatalokat a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal

2017. június 07. 15:48, utolsó frissítés: 15:48

Kreatív falfestésre hívja a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal a graffitis fiatalokat a Maros-híd alá. A nemrégiben elindított, Diszkó a híd alatt elnevezésű projekt keretében arra buzdítják a marosvásárhelyi fiatalokat, hogy minél színesebbre varázsolják a híd alatt kialakított parkoló falait.

"Nemrégiben egyedülálló kikapcsolódási koncepciót indítottunk el, azaz a 'Party under the bridge'-et, amely különleges helyszínen, a Maros-híd alatti parkolóban kapott helyet, így kihívás lehet a graffitiművészetet kedvelő fiatalok számára, hogy együtt színezzük ki a Maros-híd alatti parkolót! Mit szóltok? Meséssé tudunk alakítani egy szürke betonfalat? Ha a válasz igen, akkor szerdától péntekig 16 és 20 óra között várunk titeket, hogy együtt leheljünk életet a város ezen részébe" - írja a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal közösségi oldalán közzétett felhívásban.

A "híd alatti diszkót" a Marosvásárhely Napok keretében üzemelték be először. A szabadtéri szórakozóhely a Maroson átívelő híd alatt biztosít kikapcsolódási lehetőséget a techno, electro, dnb, breaks, electro to techno, house, vagy old skool rave, psy műfajok kedvelőinek, mindezt fényeffektusokkal, lézerekkel tetézve. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS