2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ingyen bulizhatnak az Untoldon és a Neversea-n a tízesre érettségizők

2017. június 06. 15:01, utolsó frissítés: 15:31

Idén is folytatja a "10-es érettségi" kampányt az Untold fesztivál: aki tökéletesen teljesít az érettségin, és 10-es érettségi átlaggal zárja a vizsgaidőszakot, az UNTOLD, illetve a NEVERSEA fesztiválokon ingyen ünnepelheti eredményeit és pihenheti ki magát.

Mivel az UNTOLD szervezői idén új rendezvényt szerveznek NEVERSEA címmel a tengerparton, a 10-es átlaggal rendelkezők mindkét fesztiválon ingyenesen részt vehetnek. Ezen kívül egy 500 lejes utalványt is a magukénak tudhatnak, amelyet a Kaufland Románia ajánl fel.
 
Minden érettségire beiratkozott végzős diák a 2017.06.06. és 2017.07.10. között kedvezményesen vásárolhat belépőt a két fesztiválra:

· UNTOLD bérlet: 550 lej helyett 400 lej (+illetékek)
· NEVERSEA bérlet: 225 lej 420 lej helyett (+illetékek)

“Mint minden évben, idén is fontosnak tartjuk a fiatalok tanulmányi teljesítményét és ezt idén is jutalmazni szeretnénk, mégpedig azzal, hogy minél könnyebben eljuthassanak az egész évben várt eseményekre. Mivel az UNTOLD család újabb taggal bővült, a tengerparti Neversea fesztivállal, ezért az idei érettségizők még szerencsésebbek, hiszen dupla élményben lehet részük” - mondta Adrian Chereji, a fesztiválok marketing- és kommunikációs igazgatója. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS