2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Önkénteseket keres az Untold és a Neversea fesztivál

2017. május 26. 16:27, utolsó frissítés: 16:27

A Legjobb Európai Fesztivál címet viselő Untold fesztivál és a legnagyobb Fekete-tengerparti fesztivál, a Neversea, önkénteseket toboroz, így több mint 2000 fiatal kaphat betekintést egy fesztivál szervezésébe a színfalak mögül.

Az Untold és a Neversea fesztiválon önkéntesként a fiatalok kiválaszthatják a nekik legmegfelelőbb feladatot. Akár Armin van Buuren, Martin Garrix vagy Ellie Goulding kísérőcsapatába is keresnek önkénteseket.

A 16-35 éves önkéntesek jelentkezését május 26. és június 7. között várják a szervezők. A jelentkezők közül június 8-12. között választanak.
       
A több mint 2000 önkéntest a képességeik és érdeklődési körük szerint osztják majd szét a szervezési részlegek között, amelyek a következők: infópontok, kommunikáció, biztonság, logisztika, a meghívottak és fellépők segítői, rohamcsapat, ökócsapat, készenléti csapat  Az önkéntesek egy egy 16 órás felkészítőn vesznek majd részt.
 
Azok, akik az UNTOLD fesztiválon szeretnének önkénteskedni a www.untold.com oldalon jelentkezhetnek, míg a tengerpartra vágyók a www.neversea.com oldalon töltsék ki a jelentkezési űrlapot. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS