2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Családi Majális lesz szombaton a Törökvágásban

2017. május 19. 15:25, utolsó frissítés: 15:25

Ötödik alkalommal is megrendezik a Családi Majálist, jelentette be Enyedi Tamás a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum (KIFOR) alelnöke a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón. A majális május 20-án lesz a Törökvágásban.

Enyedi elmondta, hogy a rendezvényük leginkább a fiatal családosokat célozza meg, de egész Kolozs megyének jó kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Kiemelte, hogy idén második alkalommal is bekapcsolódnak a MayDays programsorozatba, amelynek célja, hogy továbbvigye az ifjúsági főváros szellemét. A május az a hónap, amely próbálja tovább vinni azt a pörgést és zsongást, ami az ifjúsági főváros velejárója.

Tasnádi Márta, a rendezvény főszervezője ismertette a programot, amelynek összeállításában leginkább a gyerekekre fektették a hangsúlyt. Olyan egész napos programokkal várják a családokat, mint például a játszóház, bábelőadás, játszóház bohóccal és lovaglás. A színpadi programok sem maradnak el, többek között fellép a Tordatúri néptánccsoport, valamint a Családi Majális főfellépője a Tárkány Művek.

Két kiemelt program is lesz: Marosán Csaba Versek kicsiknek és nagyoknak című előadásának érdekessége, hogy másképpen hallgatja és éli át azt egy gyerek vagy el felnőtt. A rendezvényen majd tombolát is lehet vásárolni, amellyel fesztiválbérletet valamint Családi Majális ajándékcsomagot nyerhetnek a szerencsések. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS