2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Szent György Napokon ünnepelték meg a bajnok Sepsi SIC csapatát

2017. április 28. 18:59, utolsó frissítés: 18:59

Az éppen zajló városnapokon ünnepelték meg a Sepsi SIC csapatát, amely megnyerte a női kosárlabda bajnokságot, miután 3-1 arányban legyőzte a Kolozsvári U-t a Nemzeti Liga döntőjében.

Az ünnepségre 17 óra 30 perckor került sor a Szent György-napok központi színpadán.Ambrus József, aki a Kovászna megyei tanácsot képviseli a klub vezetőségében, csodálatosnak nevezte a teljesítményt, mert az idei bajnokság hozta az utóbbi tíz esztendő legerősebb küzdelmét és több csapat is nagyobb költségvetésből gazdálkodott, mint a háromszékiek.

"Ez egy csodálatos teljesítmény. Idén nagyon erős volt a bajnokság, több olyan csapat volt, amelynek nagyobb volt a költségvetése, mint a miénk. Nyertünk, mert többet dolgoztunk, sokszor kockázatos döntéseket hoztunk, de amelyekről utólag kiderült, hogy helyesek voltak, mit például az, amikor az utolsó két hónapra új beállóst szerződtünk Chay Shegog személyében. Büszke vagyok a csapatra, és büszke vagyok Zoran Mikes edzőre, aki szerintem a román bajnokság legjobb edzője" - nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Ambrus József.

A Sepsi SIC zsinórban a másodszor nyerte meg a női kosárlabda bajnokságot, miután csütörtökön esete 76-85 (23-20, 14-22 22-9, 17-34), legyőzte a Kolozsvári U-t a Nemzeti Liga döntőjének negyedik mérkőzésén. (agerpres, hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS