2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dragnea horgászni tanította a miniszterelnököt a hétvégén

2017. március 28. 10:41, utolsó frissítés: 10:41

Amennyiben a kormányprogramban vállaltak teljesülni fognak, Sorin Grindeanu a télen megtanítja sízni a PSD elnökét, Liviu Dragneát - erről a News.ro-gálára való érkezésekor beszélt a miniszterelnök, hétfőn este.

A kormányfőtől azt kérdezték az újságírók, hogy sízni vagy halászni szeret-e jobban. "Úgy vettem észre, hogy igazi eszmecsere alakult ki a téma kapcsán. Az biztos, hogy sízni nagyon szeretek. (...) Tudják, milyenek a horgászok. Történeteikben jócskán van legenda is" - válaszolt Grindeanu.Hozzátette, őt és csapatát most elsősorban az érdekli, hogy európai uniós alapokat hívjanak le, illetve hogy olyan mértékben bővüljön a gazdaság, ahogyan azt célul tűzték ki.

"Úgy vettem észre, hogy a román politikában áttértek a tojásszámlálásról a csukaszámlálásra. (...) Amennyiben jövő télig megvalósul mindaz, amit a kormány célul tűzött ki, a költségvetési hiánycél, az 5,2%-os gazdasági növekedés, és havazni is fog, megtanítom Liviu Dragneát sízni" - fogalmazott a miniszterelnök.

Amikor az újságírók visszakérdeztek, hogy tudomása szerint Liviu Dragnea tud-e sízni, a miniszterelnök azt mondta: "Nem tud (...) A sízéshez tudnod kell tartani magad a lábadon. És legelőször azt kell megtanulnod, hogyan kell esni.

A PSD-elnök hétfőn azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a hétvégén a Duna-deltában volt a miniszterelnökkel, akit megtanított horgászni. Facebook-oldalán fotókat is közzétett a közös horgászásról.

Victor Ponta volt miniszterelnök Facebook-oldalán szintén reagált az esetre, USL-s "csónakot" és egy deltai megbeszélést emlegetve. Pontát egyébként szintén lehetett már látni egy csónakban Dragneával, amikor 2014 tavaszán az árvíz sújtotta vidékekre látogattak, és gumicsónakban húzatták magukat a térdig sem érő vízben.(agerpres, hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS