2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Meghosszabbították a jelentkezést a XX. ETDK-ra

2017. március 16. 10:34, utolsó frissítés: 10:34

Még mindig van lehetőség jelentkezni a XX. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciára, a reál és humántudományok szekciókra. Az online regisztráció lezártával néhány szekcióban nem gyűlt össze elegendő jelentkező a szekció elindításához, emellett a szervezők több visszajelzést is kaptak lemaradt dolgozatokról, ezért a dolgozatok regisztrációját a kivonatok leadásáig, azaz március 21-én 23:59-ig meghosszabbítják.

A jelentkezési határidőig (március 12-ig) regisztrált dolgozatok alapján a következőképpen néz ki a szekciók helyzete:

Szekciók, amelyek rendelkeznek elegendő számú dolgozattal: Biológia, Dramaturgia, Filozófia, Fizika, Földrajz, Gyógypedagógia, Informatika, Katolikus teológia, Kémia I., Kommunikáció, Környezettudomány, Közgazdaság- és gazdálkodástudomány I. II. III., Magyar irodalom I. II., Magyar nyelvtudomány, Művészettörténet, Néprajz, Pedagógia, Pszichológia, Szociológia és antropológia, Történelem, Újságírás, Állam- és jogtudomány, Idegen nyelv, Nemzetközi kapcsolatok, Politológia, Protestáns teológia, Régészet, Testnevelés és sport.

Szekciók, amelyek még nem rendelkeznek a megfelelő számú dolgozattal az elinduláshoz: Területfejlesztés, Képzőművészet, Turizmus, Matematika, Filmművészet–Fotográfia, Kémia II.: Analitikai, fizikai és szervetlen kémia, Szociális munkás, Gyógytorna.

A meghosszabbított határidő minden szekcióra érvényes. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS