2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nézd meg, hogy ki a Tinder leglájkoltabb pasija!

2017. február 14. 15:40, utolsó frissítés: 15:47

Egy 26 éves, 188 centiméter magas modell a Tinder legtöbbször jobbra húzott pasija. Stefan-Pierre Tomlinnal a BBC közölt egy rövid interjút.

👅M O R N I N G👅 . . . . . . #TheLifeOfSPT #nemesis #motmodels #londonfashionweek #lfw #malemodel #model #modelLife #fashion #cheeky #london #kent #essex #photoshoot #work #love #motivation

A post shared by STEFAN-PIERRE TOMLIN (@stef_model) on
Ebből az derül ki, hogy naponta átlagosan 40 találata van, olyan sok, hogy inkább már ki is kapcsolta az értesítéseket az applikáción. Jelenleg szingli, az applikáció által nagyjából 5-6 emberrel randizott eddig. De állítása szerint a munkája miatt nem is nagyon van ideje randizni.

Failure is not a option friends 🍊@bekor_ #KillinIt #TheLifeOfSPT

A post shared by STEFAN-PIERRE TOMLIN (@stef_model) on
Természetesen a sikeresség titkáról is beszél. Állítása szerint nem elég csak jó képeket feltölteni, ha emellett unalmasak vagyunk beszélgetés közben, mert inkább olyat keresünk, akik meg is tud nevettetni. Ezért nem árt, ha van egy kis karaktere a bemutatkozó szövegünknek, illetve erősen nyitjuk a beszélgetést. Példát is mond, az egyik korábbi saját bemutatkozó szövege ez volt: "Modell. Túl buta, hogy bemutatkozást írjon." (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS