2018. május 28. hétfőEmil, Csanád
21°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mentsd meg Dragneát Kövesitől! Megihlette a belpolitika a játékkészítőket

2017. február 09. 13:35, utolsó frissítés: 13:35

A romániai internet népe is lereagálta a Btk. sürgősségi kormányrendelettel történő módosítását, és a nyomában kialakult tüntetéseket. Rögtön több egyszerű játék is készült, leginkább Liviu Dragnea, a képviselőház és a PSD elnökének főszereplésével.

A legérdekesebb egyértelműen a Teleorpacman, ahol Dragneával kell összegyűjtenünk minél több pénzt úgy, hogy az üldöző Laura Codruța Kövesi, Klaus Johannis, a tüntető és az EU nem kap el. Összesen négy PSD-s életünk van.



A Flappy Bird aktualizált változata a Flappy Dragnea, ahol a román nemzeti színekben pompázó csövek között kell úgy lavírozni a szocialista pártelnökkel, hogy minél több pénzt szerezzen. Nem is olyan egyszerű.



Az Ucide Corupția! című játékban nincsen egyetlen Dragnea sem, de korrupt politikus akad bőven, akiket a bekötött szemű Justicia paragrafusaival lehet elpusztítani.



A daopalmacoruptiei.com nem is annyira játék, mint inkább feszültséglevezető, ahol az egér mozgatásával addig lehet Dragneát pofozni, ameddig elsírja magát.



Ilyen típusú egyszerű játékok készítése nem újdonság, rendszeresen szoktak megjelenni hasonlóak. A korábbi kedvenceinket - a Busht cipővel dobáló remekművet, a meztelen Harry herceg menekítőset, a rezsidémonosat vagy Leonardo DiCaprió Oscar-díj vadászatát - már két bejegyzésben is feldolgoztuk. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS