2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újraindul A varázslatos iskolabusz

2017. február 09. 12:33, utolsó frissítés: 12:33

Újraindul a mostani huszonéves generáció meghatározó rajzfilmsorozata, A varázslatos iskolabusz (Magic School Bus) a Netfilxen - írja az Index a Huffington Postra hivatkozva.

Az újrainduló sorozatról egyelőre annyit tudni, hogy A varázslatos iskolabusz 360 a munkacíme, és számítógépes animációval készül majd a korábbi rajzolt helyett. Az osztályfőnök, Miss Mitzi angol szinkronhangja Kate McKinnon lesz, aki a népszerű késő esti show, a Saturday Night Live sztárja.A varázslatos iskolabuszból eredetileg négy évad készült, összesen 52 részt vetítettek. A sorozatban Miss Mitzi a varázslatos iskolabusza segítségével viszi el harmadikos osztályát nem mindennapi tanulmányi kirándulásokra, például az emberi test belsejébe vagy az űrbe. Az eredeti sorozatban Lily Tomlin szinkronizálta Miss Mitzit. Ezek a részek 2013 óta már elérhetőek a Netfilxen, és állítólag gyorsan a gyerekek egyik kedvenc műsora lett.

Ted Sarandos, a Netflix tartalomért felelős vezetője úgy nyilatkozott, hogy az új sorozat még relevánsabb és szórakoztatóbb lesz a mai gyerekeknek, mint az eredeti, pedig a 1994-1997 között bemutatott sorozatot is imádják a gyerekek, rendkívül népszerű köztük. (huffingtonpost)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS