2020. július 13. hétfőJenő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Felajánlotta a romakirály a romák segítségét Trumpnak a mexikói fal megépítéséhez

2017. január 31. 16:38, utolsó frissítés: 17:04

Levelet intézett az Amerikai Egyesült Államok elnökéhez az önmagát a romák nemzetközi királyává kikiáltott Dorin Cioabă, felajánlva Donald Trumpnak, hogy a romák megépítik a Mexikó és az USA közötti falat, mert nincs munkájuk, és anyagilag "igen gyengén" állnak.

Cioabă levelében részletezi Trumpnak, hogy a romák nagyon jó szakemberek, és olcsón dolgoznak.

"Beiktatása alkalmából a romák nevében jó egészséget kívánok és Isten áldását kérem a világbéke és a haladás érdekében hozott döntéseire. Ugyanakkor az általam képviselt nemzetiség támogatásáról biztosítom projektjei megvalósításában, és ajánlatot tennék egy együttműködésre: a romák megépítenék a falat Amerika és Mexikó között. Olcsón dolgozunk, mert a romáknak nincs munkahelyük, és igen gyenge anyagi helyzetben vannak. Nem utolsósorban tájékoztatom, hogy a romák jó fémmegmunkáló szakemberek, képesek tehát megvalósítani az ön elképzelését" - részletezi a levél.

Donald Trump január 25-én rendelte el egy fal építését a 3200 kilométer hosszú mexikói határon. Az Egyesült Államok elnöke közölte: a fal tervezését már elkezdték, kivitelezéséhez hat hónapon belül hozzálátnak.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS