2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

600 szurkoló tiltakozott a Csíkszeredai Sportklub válságos helyzete miatt

2017. január 28. 10:56, utolsó frissítés: 2017. január 29. 11:51

Mintegy 600 szurkoló vett részt péntek este Csíkszeredában, a Vákár Lajos Műjégpálya előtt szervezett figyelemfelkeltő megmozduláson, amelyen megemlékeztek a klub megalakulásának 88. évfordulójáról, de egyúttal elégedetlenségüket fejezték ki a Sportklub Csíkszereda jégkorongcsapat válságos állapota miatt.

A megmozdulás elején felidézték a klub egykori kiemelkedő játékosainak alakját.

Felolvasták Tófalvi Éva biatlonista üzenetét, aki úgy fogalmazott, hogy karrierje legnehezebb időszakában a klub nem állt ki mellette, Ráduly Róbert polgármester és Tánczos Barna szenátor pedig kilátásba helyezték a klubvezetés elmozdítását.

Tánczos Barna, aki korábban a Román Jégkorong-szövetség elnöki funkcióját is betöltötte, azt mondta, hogy támogatja a szurkolókat és úgy véli, hogy változásra van szükség a klub menedzsmentjében, hogy a jégkorong csapat tagjai ismét a gyerekek és a fiatalok példaképeivé váljanak.

A szurkolók véleménye szerint a csapat gyenge szerepléséért a klub vezetősége a felelős és aggódnak amiatt, hogy a menedzsmentnek nincs elképzelése a helyzet orvoslására.

'Zsinórban hét bajnoki címet nyertünk és a MOL-Ligában, ha nem is nyertük mindig, de legalább döntősök voltunk, ám mióta Hodos László vezeti a klubot csak lefele megyünk, az utóbbi években az 5., 8.. 9. helyen végeztünk, most pedig a 11. helyen állunk. A legnagyobb gond az, hogy nem látszik, hogy volna valamiféle stratégiájuk a helyzeten változtatni' - nyilatkozták a szurkolók vezetői.

A tiltakozó akció után a szurkolók a Csíkszeredai Sportklub - Belgrádi HK MOL-Liga összecsapáson buzdították a helyi csapatot. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS