2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Trivago-lista: Nagyvárad és Nagyszeben Európa legjobb ár-érték arányú úticéljai között

2016. október 26. 12:01, utolsó frissítés: 12:30

Nagyszeben és Nagyvárad is felkerült Európa legjobb ár-érték arányú tíz úticélja közé a trivago.ro által összeállított Best Value Index rangsorában - áll az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közleményben.

A szállodai árak és a látogatók értékelése alapján összeállított Best Value Index rangsor nagy meglepetése Nagyvárad, amely a hetedik helyet foglalja el a listán 97,07%-os indexszel és 193 lejes átlagos szállásárral. A tavalyi hetedik helyezett, Nagyszeben visszacsúszott a tizedik helyre, 96,88%-os mutatóval és 220 lejes átlagos szállásárral.

NagyszebenNagyszeben


A rangsor első helyén - akárcsak tavaly - a bosznia-hercegovinai Mostar városa szerepel, amelyet a szerbiai Újvidék követ, a harmadik helyen pedig egy bulgáriai város, Veliko Tarnovo áll. Ezekben a városokban 193 és 162 lej között változik az éjszakánkénti átlagos szállásár.

A rangsor negyedik helyére Szuzdal (Oroszország), az ötödikre Lviv (Ukrajna), a hatodikra pedig a magyarországi Eger városa került.

A romániai városok közül Brassó a 15. helyen található a trivago.ro által összeállított listán.

Nagyváradi Polgármesteri Hivatal épületeNagyváradi Polgármesteri Hivatal épülete


A Lonely Planet is megjelentette 2017-es útikalauzát, ebben Debrecen szerepelt a legjobb ár-érték arányú városok között. (agerpres, hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS