2019. június 18. keddArnold, Levente
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Új életmód magazint indít az Erdélyi Magyar Televízió

2016. október 19. 12:57, utolsó frissítés: 2016. október 21. 15:14

Hogyan látja a világot egy nő, és hogyan egy férfi? Hogyan viszonyulnak a két nem képviselői életünk, mindennapjaink összetevőihez: például a családhoz, az emberi kapcsolatokhoz a karrierhez, a gyerekneveléshez, a szabadidőhöz, és még nagyon sok más, mindig aktuális kérdéshez? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Erdélyi Magyar Televízió vadonatúj műsora, a Zebra. Az október 24-én induló magazin minden hétfő este 8 órától próbál könnyed, szórakoztató, de ugyanakkor tartalmas kikapcsolódást biztosítani az ETV nézőinek."Természetesen nem arról van szó, hogy minden nő egyformán lát minden kérdést, és minden férfinak ugyanaz a véleménye az élet dolgairól, de sok esetben igenis különböznek az álláspontok, és elmerülni egy kicsit abban, hogy mit vár a világtól egy nő, és mit egy férfi, mindenképpen izgalmas kihívás" – vallják a műsor készítői a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

De azt is hozzáteszik: nem akarnak állást foglalni egyik vagy másik nem igaza mellett, csupán az életünk különböző kérdéseivel kapcsolatos véleményeket helyeznék nagyító alá, és, ahogy arról a műsor alcíme is árulkodik, egymás gondolatainak biztosítanak akadálymentes átjárót.

A műsor két házigazdája: Gecse Ramóna és Szabó R. Ádám. Ramóna a marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat művésze, és már számtalanszor bizonyította tehetségét a nyilvánosság előtt, de televíziós műsorvezetőként most először nyílik erre alkalma. Ádám már évek óta az Erdélyi Magyar Televízió munkatársa, de míg az elmúlt években a kamera mögül gondoskodott a műsorokról, most első alkalommal ül kamera elé egy műsor házigazdájaként. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS