2019. január 19. szombatSára, Márió
-1°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nagyszebenben szervezik meg a GastroPan sütőipari és cukrászati kiállítást 2017-ben

2016. október 06. 10:47, utolsó frissítés: 10:47

Kilencedjére szervezik meg a GastroPan szakmai kiállítást 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben. A GastroPan Délkelet-Európa legrangosabb nemzetközi sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai kiállítása, amelyet évente szerveznek és évről évre egyre nagyobb sikernek örvend. Számos jelentős, a romániai és nemzetközi piacon jelenlévő sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari beszállító lefoglalta már standját a kiállításra.

A szakmai kiállítás egyik legnagyobb előnye az, hogy összehozza a keresletet a kínálattal, és olyan közeget teremt, amelyben a sütőipar, cukrászipar és vendéglátóipar beszállítói bemutathatják termékeiket, megoldásaikat és technológiáikat célzottan potenciális klienseiknek, a szakembereknek. 2016-ban a kiállításon több mint 130 cég (25 országból, 4 kontinensről) vett részt kiállítóként, és a nemzetközi trendeknek megfelelő technológiákat, megoldásokat és alapanyagokat hozták el a romániai szakma képviselőinek - áll a kiállítás közleményében.

Fotók: www.gastropan.roFotók: www.gastropan.ro


Kik a GastroPan látogatói?

A kiállítás szakmai jellege miatt a GastroPan látogatói között személyre szóló meghívóval rendelkező szakemberek, menedzserek és vállalkozók tízezrei szerepelnek, akik ipari és kézműves pékségek, cukrászdák, fagylaltozók, csokoládés üzletek, száraztésztagyártók, aprósütemény- és kekszgyártók, éttermek, hotelek, bárok és kávézók képviseletében érkeznek. Az elmúlt évek kiállításaihoz hasonlóan, 2017-ben is több mint 20.000 látogatóra számítanak.

Kik a GastroPan kiállítói?

A GastroPan kiállítói között felszerelések, alapanyagok, megoldások és technológiák legfontosabb beszállítói szerepelnek, akik standjaiknál sütőipari, cukrászati, valamint a közétkeztetés és vendéglátóipar területéhez kapcsolódó megoldásokat és technológiákat mutatnak be.A GastroPan kiállítás új helyszíne

2017-ben a GastroPan kiállítást Nagyszebenben szervezik meg, olyan helyszínen, amely modernség és professzionalizmus tekintetében jelentősen hozzájárul a kiállítás színvonalához. A helyszín egy nemrégiben felújított kiállítási központ, amely logisztikai szempontból is ideális, nagyon könnyen megközelíthető.

Hogyan lehet standot foglalni a GastroPan 2017-re?

Azon sütőipari, cukrászati illetve vendéglátóipari megoldások és technológiák beszállítói, akik részt kívánnak venni a 2017-es GastroPan nemzetközi szakkiállításon, jelentkezési szándékukat jelezhetik a szervezőknél a +40266-219.392-es, +40733-313.043-as vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: info@gastropan.ro.Bővebb információk a www.gastropan.ro honlapon érhetők el. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS