2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bográcsfőző versenyre lehet jelentkezni a Partiumi Magyar Napokon

2016. augusztus 12. 12:07, utolsó frissítés: 12:07

A legfinomabb szatmári ételek és italok is felsorakoznak az idei Partiumi Magyar Napokon. Amennyiben jól bánik a fűszerekkel és az ízekkel, hozza el kedvenc receptjét és készítse el bográcsban.

A jubileumi partiumi napokon mindenki bizonyíthatja konyhai rátermettségét az Al Capone Étterem és Motel bográcsfőző versenyén. Az ízek háborújára augusztus 27-én szombat délelőtt kerül sor a Kossuth-kertben. A szervezők biztosítják a vizet és a tűzifát valamint az asztalokat. Jelentkezni augusztus 24-ig lehet a City Rádióban vagy a következő telefonszámon: 0730 713 705. A zsűri által választott legjobb bográcsban készült étel szakácsa értékes nyereményekben részesül.

Nagymamáink konyhaművészetét és a jellegzetes szatmári ízeket is megismerhetik a rendezvényen, ugyanis a Kossuth-kertben a hagyományos népi ételeket, a legjobb helyi borokat és pálinkákat is megkóstolhatják az érdeklődők.Kiemelt partnerek:

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:

Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco


Ezüstfokozatú támogatók:

Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS