2019. január 19. szombatSára, Márió
-1°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Trónok harca-premier betett a pornónézésnek

2016. április 28. 15:13, utolsó frissítés: 15:13

Négy százalékkal esett vissza a pornófogyasztás a Trónok harca 6. évadjának 10,7 milliós rekordnézettséget hozó premierjének időpontjában - állítja a világ egyik legnagyobb felnőttfilmeket megosztó oldala, a Pornhub.com.
A közlésük szerint ugyanakkor jelentősen megnőtt a Trónok harcával kapcsolatos keresések száma a hozzájuk tartozó oldalakon, a bemutató napján 370 százalékos volt az átlaghoz képest a növekedés. A leggyakoribb kereső kifejezés, amit a Game of Throneshoz csatolva begépeltek, a szexjelenet volt, utána a paródia jött, majd a pornó. Érdekes az is, hogy nagyon sokszor kerestek rá olyan konkrét eseményre, mint Cersei szégyenmenete, holott a legkeresettebb karakterek/szereplők között csak a 4. helyen szerepel az anyakirálynőt alakító Lena Headey. A dobogóra a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke, a Margaery Tyrellt játszó Natalie Dormer, illetve a Shaet megformáló Sibel Kekilli került. A férfiak közül a Jon Snowt alakító Kit Haringtonra kerestek rá a legtöbben.
Pornóparódiák között is elég jól áll a Trónok harca, a 7. helyre került a keresések alapján. Az első az Avengers, a 2. a American Dad, a 3. a Star Wars paródia. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS