2019. október 15. keddTeréz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bezárta a Sanepid a kolozsvári macskás kávézót

2016. március 16. 08:38, utolsó frissítés: 12:41

UPDATE: A Lady Cat működtetői a Facebookon azt írták, szerda reggel tárgyaltak az Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Igazgatóság Kolozs megyei igazgatójával, aki arról biztosította őket, hogy néhány nap múlva megkapják az engedélyt, és újra kinyithatnak. A vendégeknek azonban majd alá kell írniuk egy nyilatkozatot arról, hogy saját felelősségükre tartózkodnak ott.

Vesti bune. In aceasta dimineata am fost la DSV, am discutat si cu domnul Ioan Oleleu, care ne-a felicitat pentru acest...

Posted by Lady Cat on Wednesday, March 16, 2016


Korábban írtuk: A Közegészségügyi Igazgatóság (Sanepid) utasítására ideiglenesen be kellett zárni a Kolozsváron pénteken nyílt macskás kávéházat.

A Lady Cat működtetői a Facebookon azt írták, a Sanepid arra utasította őket, hogy vagy válasszák el üvegfallal a macskákat az asztaloktól, vagy mondjanak le egészen róluk. Ezt annak ellenére rendelték el, hogy a macskák be voltak oltva, ivartalanítva és féregtelenítve, a magyarázat szerint a macskáknak nincs mit keresniük az élelmiszeriparban - írták. Azért azt is említik, hogy hamarosan bejelentik az újranyitás időpontját.

ANUNȚ IMPORTANTDin păcate, începând de astazi ne vom închide pentru renovari, la cererea Direcției Sanitare Veterinare....

Posted by Lady Cat on Tuesday, March 15, 2016


Az üvegfallal kapcsolatban a működtetők azt írták, nincs erre lehetőségük, de a macskás kávézó lényege, a macskákkal való kapcsolat is megszűnne. (hírszerk.)

Címlapfotó: Lady Cat/Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS