2019. március 23. szombatEmőke
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Eláruljuk, ki lép fel a KMDSZ Gólyabálján!

2014. november 06. 18:36, utolsó frissítés: 18:40

Hát ők:És itt a közlemény is hozzá:

A Gólyatábor lejártával nem érnek véget a Kolozsvári Magyar Diákszövetség gólyaprogramjai: november 27-én megrendezik a hagyományos KMDSZ Gólyabált, melynek a gála részét a Báthory István Elméleti Líceum dísztermében tekinthetik meg az érdeklődök. A gála után minden bulizni vágyót várnak a szervezők a Kolozsvár Arénába, ahol egy fergeteges Intim Torna Illegál koncerten vehetnek részt.

A szervezők gondoltak az itthon maradt gólyákra, akik a hidegben fáznak, így hát zoknit húznak a lábukra, ezért a show témája a Zokni. Kíváncsiak, hogy a sok kolozsvári szak diákjai közül kinek csíkosabb a zoknija? Vagy lefekvés előtt melyikük hajítja messzebbre? Esetleg hogy kinek lyukas? Ezekre a kérdésekre ad majd választ a gála programja, ahol a résztvevőket a kari gólyabálok nyertes párjai képezik, akik különböző kreatív és szórakoztató feladatok megoldásával versenyeznek a KMDSZ Gólyapár címért.

A szórakozás és a buli a gála végével nem áll meg, hiszen Kolozsvárra látogat a magyarországi Intim Torna Illegál alternatív rock zenekar. A srácok már visszatérő vendégei a KMDSZ rendezvényeinek, vettek már részt gólyabálon és diáknapokon is. Jegyek elővételben a KMDSZ irodában vásárolhatóak 19 lejért A kártyával, illetve anélkül és a helyszínen 24 lejért. További információk hamarosan.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS