2019. május 20. hétfőBernát, Felícia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Rómában akarnak romantikázni a romániaiak Valentin-napkor

2014. január 27. 14:10, utolsó frissítés: 14:29

Róma, Bécs, Prága, Párizs és Barcelona a romániai turisták kedvenc célpontja idén Valentin-napkor - derül ki a vola.ro felméréséből. Ugyanakkor az is kiderül, hogy 2013-hoz képest 20 százalékkal nőtt azoknak az aránya, akik külföldön ünneplik a szerelmesek napját 2014-ben.

A romantikus, de ugyanakkor megfizethető célpontokat keressük. 2014-ben a Valentin-nap hétvégére esik, és még abban a csúcsidőn kívüli szezonban van, amikor alacsonyabbak az árak - nyilatkozta Ioana Bălănescu, a Vola.ro turisztikai részlegének igazgatója. Értékelése szerint Párizs mindig is a legkeresettebb célpontok között van, különösen Valentin-napkor. Róma idén nem csak annak köszönheti első helyét, hogy olcsó város, hanem azért is, mert romantikusnak tartják az emberek. Plusz a repülőgép-társaságok is kedvezményeket biztosítanak ebben az időszakban.

Párizsba egy Valentin-napi hosszú hétvége személyenként 300 eurótól kezdődik, ami a repülőjegy mellett három éjszakára szállást reggelivel, és az utazás-biztosítást tartalmazza. Ugyanez a csomag Rómában 175 eurónál kezdődik személyenként, Bécsbe vagy Prágába 200 euróba kerül, míg Barcelonáért 250 eurót kell fizetni.

A vola.ro Románia legnagyobb online utazási ügynöksége. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS