2019. június 26. szerdaJános
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az Olaszteleki Danielek apródjai nyerték a Webkastély vetélkedőt

2012. november 09. 17:57, utolsó frissítés: 17:57

Az Olaszteleki Danielek apródjai nyerték az idei Webkastély vetélkedőt 323 ponttal, a második helyet a Zöld Lovagok szerezték meg 303 ponttal, míg a harmadikok a Mikó Udvaroncok lettek 302 ponttal. Az összesített eredménytábla itt nézhető meg.

A Webkastély utolsó próbáján egy minimum nyolc oldalas képregény elkészítését kérték a csapatoktól, amelynek a témája az örökbe fogadott kastély egy jelentős eseményének részletes leírása és bemutatása volt.

A zsűri és a közönségszavazatok alapján is az Olaszteleki Danielek apródjai által készített képregény érdemelte meg a legnagyobb pontszámot, 60 pontot gyűjtöttek össze. A második helyen 59 ponttal a Mikó Udvaroncok és a Zöld Lovagok csapata osztozott, míg a harmadik helyet a Cserkészek az Urmánczy kastélyért csapat szerezte meg 54 ponttal. A teljes eredménytábla itt tekinthető meg.

A második alkalommal megszervezett WEBkastély online vetélkedő célja az volt, hogy tájékoztasson az erdélyi kastélyok állapotáról, és hogy bekapcsolja őket a turisztikai körforgásba.

Az első két helyezett csapat egy Winkler Gyula és Sógor Csaba Európai Parlamenti Képviselők által biztosított brüsszeli utazást nyertek, ahol további kalandok várnak majd a csapattagokra. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS