2019. június 26. szerdaJános
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az Olaszteleki Danielek apródjai nyerték a Webkastély első próbáját

2012. október 18. 16:21, utolsó frissítés: 2012. október 19. 13:20

A szakmai zsűri pontozása alapján az Olaszteleki Danielek apródjai nyerték meg 56 ponttal a Webkastély vetélkedő első próbáját. Őket követi az 52 pontot elért Zöld Lovagok csapata, harmadik helyen pedig a Mikó Udvaroncok állnak 51 ponttal. A közönségszavazás alapján felállított sorrend csak egy kicsit tér el az előbbitől, elsők az Olaszteleki Danielek apródjai, második helyezett a Mikó Udvaroncok csapata és utánuk következnek a Zöld Lovagok. A teljes eredménytáblázat itt tekinthető meg.

Közben ma délben lezárult a második próbára. Hét versenyben lévő csapat töltött fel bejegyzést, amely egy történeti áttekintése a kastély 1945 és 1990 közötti életének. A feltöltésekre október 24., szerda 20 óráig lehet szavazni a honlapon, segítve ezzel a csapatokat, hogy egy nagyobb pontszámot érjenek el.

Pénteken, október 19-én hirdetik meg a szervezők a verseny harmadik próbáját. A vetélkedőre a bejelentkezés nem zárult le, folyamatosan lehet még regisztrálni egészen az utolsó próba meghirdetésének dátumáig. Természetesen előnyt jelent a minél előbbi jelentkezés. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS